Handigheidjes voor het mannelijke haar (deel 2)

Vorige week hebben wij het gehad over de handigheidjes voor het mannelijke haar. Vandaag gaan we daarmee verder en hebben breiden wij het lijstje uit.
Chloor. Nee dank je!
Chloor is zeer slecht voor het haar. Het is vooral schadelijk als je regelmatig zwemt. Chloor verwijdert namelijk de natuurlijk oliën van het haar. Hierdoor wordt het haar poreus en […]

mei 22nd, 2017|

Handigheidjes voor het mannelijke haar (deel 1)

Veelal hebben wij tips voor het haar van de vrouwen. Vandaag hebben wij ook tips voor de mannen! Lees hieronder een aantal handigheidjes voor het mannelijke haar.
Uitdunnend haar?
Haal dan matterende producten erbij. Deze producten glanzen niet en absorberen dus licht in plaats van weerkaatsen. Hierdoor lijkt het haar dikker.
Wassen met eieren
Dit is misschien het meest […]

mei 19th, 2017|

Alopecia sinds ze 18 jaar was. Echt Haar Kliniek kwam in actie!

Vanaf haar 18e heeft Lola last van haaruitval. Het begon met een beetje en het werd steeds meer en meer. Toen de kale plekken zichtbaar waren, ontstond er paniek. Uit een onderzoek bleek dat ze last heeft van Alopecia Totalis. Dit is een auto-immuunziekte waarbij al het haar op het lichaam uitvalt. Echt Haar Kliniek zorgde […]

mei 18th, 2017|

Tips voor het sneller droog föhnen van het haar

Föhnen kost veel tijd. Wij hebben een aantal tips waarmee je het drogen van het haar met een föhn versnelt.
Klittenvrije balsem
Na het wassen het haar even insmeren met een balsem dat klitten tegengaat. Hiermee kan het haar makkelijker gekamd worden en dus ook sneller droog geföhnd worden.
Haar goed droog maken
Dep het goed droog met bijvoorbeeld een t-shirt en maak geen […]

mei 18th, 2017|

Tips van één van de beste styliste op aarde: Jen Atkin

Jen Atkin mocht aan het haar zitten van onder andere Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Emma Stone en de hele familie Kardashian. Zij weet dus echt wel raad met je haar. Ze heeft ooit een les gegeven en daar had ze een aantal tips voor het onderhouden van je haar.
Kappersafspraak inplannen
Je hoeft niet altijd op een […]

mei 18th, 2017|

Zeg dit niet als je in de kappersstoel zit!

Ja, echt waar. Kappers zijn ook mensen. Hier zijn een paar dingen dat je niet moet zeggen en zij liever niet willen horen als je in de kappersstoel zit. 
Graag een kort pittig kapsel.
Nee. Kappers luisteren graag naar hoe je je kapsel wilt, maar vertel het wel op de juiste manier. Kort en pittig kan niet […]

mei 11th, 2017|

Vitamines zijn goed voor lang en sterk haar!

Velen van jullie gebruiken serums, oliën en andere middeltjes om het haar goed eruit te laten zien. Echter komt ware schoonheid van binnenuit. Hier wat tips hoe je het haar kan verzorgen van binnenuit door middel van vitamines.
Vitamine A
Deze vitamine is goed voor de productie van talg. Als je niet genoeg talg hebt, dan droogt het […]

mei 10th, 2017|

Air drying in koude weersomstandigheden

In de wereld van beauty is air drying steeds populairder aan het worden. De föhn maakt het haar sneller droog, maar neemt wel kostbare tijd in (vooral in de ochtend). Daarnaast is het blootleggen van het haar aan warmte niet altijd zo goed. Hierdoor is air drying steeds populairder aan het worden. In de zomer […]

mei 4th, 2017|

Hoe je haar vlechten. Lees hier wat tips!

Haar vlechten heeft zo zijn verschillende functies. Het staat mooi, het haar zit niet in de weg en heel erg prettig tijdens het sporten of werken. Hieronder een aantal leuke tips en weetjes over het haar vlechten.
Platte, brede vlecht
Als je het haar vlecht in vier delen, dan wordt de vlecht breder en platter. Mocht je […]

april 28th, 2017|

Wat zegt het sterrenbeeld over je kapsel? Deel 2

Eerder schreef ik een stuk over kapsels die passen bij een sterrenbeeld. Hieronder de resterende sterrenbeelden. Wat zegt het sterrenbeeld over jouw kapsel?
Leeuw
De Leeuwen zijn, net als de Rammen, meestal voorzien van een mooie, dikke bos haar. Het haar heeft een eigen wil, net als het persoonlijkheid. Leeuwen zijn blij met aandacht en houden van avonturen. […]

april 18th, 2017|
Call Now Button