Haarreconstructie Mannen

Op een gegeven moment krijgt vrijwel elke man te maken met haaruitval en inhammen. Alopecia androgenetica is de vorm van haaruitval die bij mannen over het algemeen het meest voorkomt. Haaruitval kan voor veel mannen een erg vervelend probleem zijn waarbij het lastig is om een geschikte oplossing te vinden. Echt Haar Kliniek kan voor veel mannen die geschikte oplossing bieden.

Oorzaken haaruitval

Ouderdom is bij veel mannen de voornaamste oorzaak van haaruitval. Bijna alle mannen krijgen op een gegeven moment met haaruitval te maken. Dit terwijl vrouwen hier over het algemeen minder last van hebben. De reden dat mannen over het algemeen meer last hebben van haaruitval en kaalheid is omdat zij meer testosteron hebben. Aangezien de oorzaak van kaalheid te maken heeft met een verhoogd DHT gehalte, wat gemaakt wordt uit testosteron, is het dus logisch dat mannen meer last hebben van haaruitval als vrouwen.

Oplossingen bij haaruitval

Wanneer je als man last hebt van ongewenst haarverlies en hier een goede oplossing voor wil dan ben je bij Echt Haar Kliniek aan het juiste adres. U krijgt bij ons nieuw haar dat niet van echt te onderscheiden is tijdens een geheel pijnloze en risicoloze behandeling.

Unieke haarreconstructie voor mannen

De methode die Echt Haar Kliniek gebruikt hebben wij zelf ontwikkeld. Wij ontwikkelen een zeer dun vlies dat als tweede hoofdhuid dient. De nieuwe haren worden op deze tweede huid geïnjecteerd. Op deze manier is het nieuwe haar niet meer van echt te onderscheiden. Doordat onze haarreconstructie zeer dun en van echt haar is kunt u de nieuwe hoofdhuid met veel comfort dragen. Hierdoor kunt u weer alles doen zonder na te hoeven denken over hoe uw haar eruit ziet en of er geen kale plekken te zien zijn. Hierdoor kunt u gewoon alles blijven doen. Fietsen, zwemmen, sporten en andere activiteiten die uw haar op de proef stellen zijn allemaal geen probleem dankzij onze stabiele en comfortabele haarwerken.

Brochure aanvragen
Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*

  De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon