Haaroplossingen van Echt Haar Kliniek

Wanneer u last heeft van kaalheid zijn er verschillende oplossingen te bedenken om hier iets aan te doen. Zo zou u kunnen besluiten om een pruik te gaan dragen, u kunt kiezen voor een toupet of u kunt ervoor kiezen om haargroeimiddelen te gaan gebruiken. Als nieuw en beter alternatief heeft u de haaroplossingen van Echt Haar Kliniek. De voor en nadelen van alle mogelijke haaroplossingen zijn hieronder voor u uiteengezet.

Pruiken

Wanneer u last heeft van ernstige haaruitval kan een pruik een uitkomst zijn. Een pruik is eigenlijk een nepkapsel dat u op uw hoofd kunt zetten. Hierdoor lijkt het alsof u al uw haar nog gewoon heeft. Het nadeel van een pruik is dat het haar nep is waardoor het er minder goed uitziet en minder fijn aanvoelt. Daarnaast kan een pruik soms best warm en irritant zijn om te dragen. Hierdoor wordt het broeierig op uw hoofd een krijgt u continue jeuk.

Toupets

In tegenstelling tot pruiken zijn toupets er om slechts een gedeelte van uw hoofd te bedekken. Dit is dan ook vooral een optie wanneer u slechts gedeeltelijk kaal bent. Vaak duurt het helaas niet lang voordat mensen van een toupet naar een pruik over moeten stappen. Bij het dragen van een toupet heeft u verder te maken met dezelfde nadelen als bij het dragen van een pruik.

Haargroeimiddelen

Op tv en internet ziet u wellicht allerlei reclames langskomen over haargroeimiddelen die u wonderen beloven. De realiteit is helaas dat deze middelen vaak maar amper effect hebben. Er zijn een aantal middelen waarvan op dit moment is aangetoond dat zij enige werking hebben. Deze werking is helaas miniem en vaak ook nog afhankelijk van de persoon.

Echt Haar Kliniek Haaroplossing

Wanneer u kiest voor een haaroplossing van Echt Haar Kliniek krijgt u weer een volle bos echt haar zonder dat u alle nadelen hebt van een pruik of toupet. Doordat ons gespecialiseerde team een exacte reconstructie maakt van uw haar krijgt u door onze haaroplossing uw eigen haar eigenlijk weer terug.  

 

Brochure aanvragen
Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*

  De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon