Echt Haar Kliniek tegen Haaruitval

Maakt u zich zorgen om uw haarverlies? Heeft u al van alles geprobeerd maar heeft u geen idee hoe het komt dat uw haar uitvalt? Ongeacht het feit dat er veel verschillende redenen kunnen zijn voor uw haarverlies bieden wij van Haar Reconstructie.nl gegarandeerd een oplossing. U kunt via onze website een vrijblijvend telefonisch consult aanvragen. U vult op de Consult pagina uw contactgegevens in en geeft u een zo zorgvuldig mogelijke uitleg van uw probleem. Zo horen wij graag hoelang u last heeft van haaruitval, bent u bekend met de oorzaak? Dit is voor ons handige informatie waarmee wij aan de slag kunnen voordat het consult plaats zal vinden. Aan de hand hiervan zullen wij een van onze deskundigen met ervaring met de door u omschreven klachten selecteren.

Informatie over haaruitval

Haaruitval hoeft niet per se een ziekte/aandoening te zijn. Iedereen verliest en krijgt ongeveer honderd haren per dag. Het terug groeien van nieuwe haren neemt op een gegeven moment geleidelijk af naarmate de leeftijd vordert. Bij sommige mensen komt het voor dat dit proces sterk versnelt en is er sprake van een haaraandoening.

Oorzaken

Er zijn veel voorkomende oorzaken voor haaruitval. Wij geven hieronder een uitleg van de drie meest voorkomende redenen voor haaruitval in Nederland.

Lichamelijk

Uit onderzoek is gebleken dat haaruitval ligt aan een balansverstoring tussen testosteron en de actieve stof dihydrotestosteron(DHT). Wanneer er meer DHT aangemaakt wordt heeft dit als gevolg dat de haargroei fors vermindert.

Externe oorzaken

Er wordt ook vaak gedacht dat allerlei externe factoren invloed hebben op haaruitval. DIt is echter in de meeste gevallen niet waar. Enkel voeding kan in extreme gevallen de oorzaak van haaruitval zijn. Er moet dan sprake zijn van een zeer eenzijdige voeding waardoor essentiële bouwstoffen en vitamines in het lichaam ontbreken.

Overige oorzaken

Buiten een teveel aan DHT zijn er nog een aantal andere oorzaken van haaruitval. Andere oorzaken zijn haarziekten, stress, chemokuren en bestralingen.

U kunt bij ons een brochure aanvragen, zodat we dieper op uw probleem in kunnen gaan en de situatie kunnen inschatten.

Brochure aanvragen
Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*

  De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon