Wie is Echt Haar Kliniek?

Echt Haar Kliniek is al 15 jaar de specialist op het gebied van haarproblemen. Wanneer u uw haarproblemen doeltreffend en blijvend wilt laten behandelen dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de loop der jaren hebben steeds meer mensen hun weg naar ons kunnen vinden waardoor wij zijn uitgegroeid tot de meest vooraanstaande kliniek op het gebied van haar-reconstructie in Nederland. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer u om wat voor reden ook uw haar verliest. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit u wellicht een beetje onzeker maakt. Haar-reconstructie geeft u uw zelfvertrouwen terug door middel van onze natuurlijke haarwerken.

Gespecialiseerd in haar reconstructies

Echt Haar Kliniek is gespecialiseerd in haar reconstructies voor mannen en vrouwen. Wij werken met een groot team aan absolute vakmensen die passie hebben voor het vak en stuk voor stuk alle kneepjes van het kappersvak beheersen. Doordat al onze medewerkers stuk voor stuk goede kapsters zijn in zich daarnaast hebben gespecialiseerd in haarreconstructies zijn zij in staat u advies op maat te geven.

Onze werkwijze

Een haarreconstructie wil eigenlijk zeggen dat u uw eigen haar terug gaat krijgen. De specialisten in ons team gaan zorgvuldig na hoe de samenstelling van uw haar is qua dikte, krulling, kleur en lengte. Het haar dat u van ons krijgt wordt vervolgens zo gereconstrueerd dat het niet van uw eigen haar te onderscheiden is. U krijgt van ons echt haar dat zo goed is nagemaakt dat het identiek lijkt aan uw eigen haar. Wij maken onze haarwerken op een heel dunne lucht- en vocht doorlatende laag. Deze laag kunt u zien als een soort tweede huid. Uw nieuwe haar zal niet van echt te onderscheiden zijn omdat wij uw nieuwe haar op deze nieuwe huid injecteren. Doordat u onze haarreconstructies als een soort nieuwe huid kunt dragen heeft nu nooit last van ongemakken als broeierigheid of irritaties zoals u bij een pruik heeft.

U wil graag meer informatie? Of u wil vragen stellen? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend een brochure aanvragen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvend (telefonisch) consult aan te vragen.
Brochure aanvragen
Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*

  De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon