Eerder schreef ik een stuk over kapsels die passen bij een sterrenbeeld. Hieronder de resterende sterrenbeelden. Wat zegt het sterrenbeeld over jouw kapsel?

Leeuw

De Leeuwen zijn, net als de Rammen, meestal voorzien van een mooie, dikke bos haar. Het haar heeft een eigen wil, net als het persoonlijkheid. Leeuwen zijn blij met aandacht en houden van avonturen. Het kapsel is een deel van hun imago en ze zijn best bereid om veel geld en aandacht aan te besteden. Voor hun hoeft het niet trendy te zijn, maar wel heel eigen. Een beetje opvallend. Bijvoorbeeld highlights in een opvallende kleur of een een bob dat in een punt is geknipt.

Maagd

Perfectionisten. Dat zijn de Maagden. Het haar moet perfect zitten. Krullen wilt een Maagd dan liever ook niet, want die zitten overal en nergens. Het liefst willen Maagden een recht afgeknipte kapsel met veel haarspray, zodat het de gehele dag goed zit. Het moet echter wel altijd elegant en stijlvol zijn. De kapsels van Maagden zijn meestal wel simpel, maar daar wordt wel veel tijd in gestoken.

Weegschaal

Weegschalen zijn de beauty’s van nature. Zij zien er vaak goed uit zonder veel moeite ervoor te doen. Weegschalen kunnen ook heel goed hun haar afstemmen op hun kleding, zodat het goed bij elkaar past. Weegschalen hebben meestal lang haar en kunnen dat mooi vlechten of insteken.

Schorpioenen

Schorpioenen schijnen een sterke persoonlijkheid en uitstraling te hebben. Kapsels met donkere kleuren passen daarom ook goed bij hun. Het maakt voor hun niet uit wat voor kapsel ze dragen, het zal altijd goed staan. Of het nou lang golvend of kort is, het maakt niet uit.

Boogschutter

Plezier en avontuur zijn twee dingen waar Boogschutters van houden. Zij willen er graag goed uitzien, maar willen er weinig moeite voor doen. Ze willen liever speelse kapsel dat ook nog eens praktisch is. Gelukkig zijn er korte kapsels die aan deze eisen voldoen en dat zijn ook de kapsels die geknipt zijn voor de Boogschutters.

Steenbok

De Steenbok is serieus en hoeft geen aparte kapsel. Klassieke kapsels met natuurlijke kleuren zijn de kapsels waar zij meestal voor gaan. Echter moet het wel altijd goed zitten. Ook de Steenbok wilt graag weinig tijd insteken in het kapsel.

Waterman

De Watermannen make zich niet druk om wat anderen denken of vinden. Zij houden van vrijheid en kiezen zelf de kapsel die zij mooi vinden. Watermannen houden van trendy kapsels en af en toe een opvallende, onnatuurlijke kleuraccent mag er ook wel in. Bij Watermannen kan je dus van alles verwachten.

Vissen

De Vissen volgen meestal de laatste trends op. Echter willen ze ook aanpassen aan de mensen waarmee ze mee omgaan. Zij zijn zachte types, dus bij vrouwen past een kapsel met lang of half lang haar. Mocht de kapsel niet bevallen, dan kunnen de Vissen erg van slag zijn.

 

Wat is jouw sterrenbeeld en klopt het?