Haarreconstructie voor Vrouwen

Voor veel vrouwen vormt het haar een belangrijk deel van het uiterlijk. Problemen zoals dunner wordend haar, kale plekken en extreme haaruitval kunnen leiden tot grote stress. Veel vrouwen schamen zich en ervaren daardoor problemen op de werkvloer of op straat. En of de problemen zich nu voordoen door een verstoring binnen het lichaam of een externe factor Echt Haar Kliniek heeft dé oplossing voor alle haarproblemen bij vrouwen.

Laat een oplossing voor uw haarproblemen niet langer en vraag direct een consult aan bij Echt Haar Kliniek. U heeft de keuze uit een telefonisch consult en een consult op een van onze vier locaties. Beide consulten zijn uiteraard op een door u gekozen tijd. Onze deskundigen nemen uitgebreid de tijd voor een uitvoerig advies op basis van uw klachten en medische achtergrond. Uiteraard zijn wij discreet en bieden u volledige professionele begeleiding. Zo wordt u van het begin tot het einde van uw behandeling stap voor stap door het proces heen geholpen door uw persoonlijke begeleider.

Verschillende oplossingen voor haarreconstructie

Bij Echt Haar Kliniek bieden wij diverse oplossingen voor uiteenlopende haarproblemen.

1- Haarreconstructie voor meer haarvolume*

2- Haarreconstructie met een gaassysteem*

3- Haarreconstructie op een tweede huid*

Voor meer informatie over deze haarreconstructies op u van toepassing zouden zijn? Neem contact met ons op en wij geven u advies!

Hoe wordt de pruik bevestigd?

De door ons gemaakte haaraanvullingen en haarreconstructies kunnen op twee manieren bevestigd worden. U kunt kiezen uit de flexibele of de vaste bevestigingsmethode. Bij de flexibele bevestigingsmethode wordt het haar vastgemaakt middels clips of middels medicinale tape. Bij de vaste bevestigingsmethode wordt er gebruik gemaakt van medicinale lijm om te zorgen voor een vaste en permanente bevestiging.

Brochure aanvragen
Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*

  De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon