De meeste mensen weten weinig over wat het verschil is tussen een haarreconstructie en een haartransplantatie. Als mensen haarverlies beginnen te krijgen dan gaan zij vaak opzoek naar een mogelijke oplossing hiervoor. De meerderheid weet echter niet welke opties er zijn om dit probleem op te lossen. Ook weten zij vaak niet wat de oplossingen precies inhouden.

Pijnloos

Een haartransplantatie is een oplossing die veel voorkomt onder beroemdheden die te kampen krijgen met kaalheid. Dit is echter een ingreep die een hoop geld kost, veel tijd inneemt en pijnlijk kan zijn. Een haartransplantatie is een medische ingreep. De haarzakjes worden geplaatst op de kale plekken om zo voller haar te krijgen, dit kan erg pijnlijk zijn. Een haarreconstructie is daarentegen een pijnloze methode waarbij de kaalheidsproblemen met een nieuw systeem wordt opgelost door de haaraanvulling de oude situatie terug te geven. Uw nieuwe haren zullen zeer comfortabel voelen dit komt omdat er een dun vliesje bevestigd dat aanvoelt als een tweede huid. Dit dunne vliesje kan op verschillende manieren op uw hoofdhuid worden geplaatst, afhankelijk van wat uw persoonlijke wensen.

Haarreconstructie van kwaliteit

Een haarreconstructie is een oplossing voor uw kaalheid die zich specifiek richt op de kale plekken. Op deze wijze behoud u zoveel mogelijk van uw eigen haren. Met een natuurlijke overloop tussen  eigen haar en de haarreconstructie ziet het eruit alsof u nooit last hebt gehad van haaruitval. U kunt een haarreconstructie vergelijken met een toupet maar dan beter. De kwaliteit van de haarreconstructie is beter dan dat van een toupet. Een toupet bestaat vaak uit nagemaakt haar, een haarreconstructie wordt van echt haar gemaakt. Echter is dit niet zomaar echt haar. Het echte haar wordt zo gemaakt dat het ook nog is identiek is aan uw eigen haar. Het nieuwe haar is exact dezelfde lengte, dikte, kleur en krulling als uw eigen haar. Doordat het nieuwe haar identiek is aan uw eigen haar lijkt het in vergelijking met een toupet goed aangesloten op de rest van uw eigen haar.