De nieuwste haarreconstructie

De laatste jaren zijn er steeds meer technologieën die er voor zorgen dat haarreconstructies een steeds preciezere nabootsing van echt haar worden. Wij van Echt Haar Kliniek staan voorop als het gaat om het investeren in innoverende technieken die de nabootsingen van oorspronkelijke kapsels mogelijk maken. Inmiddels zijn we nu al zo ver dat het kapsel van iemand met zijn eigen haar en iemand met een haarreconstructie vaak niet van elkaar te onderscheiden zijn.

De voordelen van een haarreconstructie op een rijtje

Een haarreconstructie kent vele voordelen ten opzichte van andere methoden die men gebruikt om het haar te reconstrueren. Zo is het een permanente oplossing voor uw kaalheid. Bij Echt Haar Kliniek heeft u tevens het voordeel dat u wordt begeleid door specialisten. U hoeft dus niet opzoek te gaan naar een oplossing voor uw haarprobleem bij verschillende partijen waarbij iedere partij een andere mening heeft met betrekking tot de meest geschikte oplossing. De reconstructie biedt een permanente en ideale oplossing. U hoeft hierna dus niet verder opzoek te gaan naar een andere oplossing voor na de reconstructie.

Bekijk de mogelijkheden

Met onze geavanceerde oplossing zijn alle coupes mogelijk. U kunt van tevoren alle mogelijkheden bespreken met onze specialisten. Van de haarlijn tot de kleur en haardikte. Er zullen bij uw nieuwe haar geen zichtbare sporen zijn van het feit dat u een haarreconstructie bent ondergaan. De mogelijkheden worden steeds uitgebreider doordat wij als Echt Haar Kliniek blijven investeren in onze zelfontworpen technieken.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons unieke aanbod? Maak dan gerust een afspraak met een van onze haarspecialisten en kom langs bij een van onze vier klinieken. Het is uiteraard ook mogelijk om een datum en tijd te prikken voor een telefonische afspraak. Leest u liever eerst nog even verder over de opties die Echt Haar Kliniek u te bieden heeft? Vraag dan onze uitgebreide brochure aan.