Zo heeft Echt Haar Kliniek nu het recht om te zeggen dat wij al ruim 15 jaar aaneengesloten in het bezit zijn van een van de meest vooraanstaande certificaten omtrent het waarborgen van kwaliteit (ISO-9001). Kwaliteit is niet alleen belangrijk voor onze cliënten maar ook voor onszelf als instituut.

Haarwerken voor mannen en vrouwen

Echt Haar Kliniek richt zich volledig op het leveren van unieke haarwerken. Een belangrijk onderdeel binnen Echt Haar Kliniek is het blijven innoveren. Op deze manier kunnen wij keer op keer producten en service kunnen blijven leveren van topkwaliteit. Alleen door keer op keer het beste product te blijven door ontwikkelen kun je het perfectioneren. Onze haarwerken zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Door onze zelfontworpen meetapparatuur kunnen wij het haar van het haarwerk uitkiezen dat ideaal aansluit op uw eigen haar. Hierdoor zal het onzichtbaar zijn dat er een haarwerk is aangebracht.

Consult aanvragen

Wanneer u interesse heeft in de diensten van Echt Haar Kliniek kunt u via onze site een gratis brochure aanvragen. Voor directe vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Wilt u direct in gesprek over de mogelijkheden met betrekking tot uw haarwerk? Vraag dan direct een consult aan bij een van onze haardeskundigen.